Laden Evenementen

« Alle Evenementen

okt 29

Classic meets Pop!

29 oktober @ 16:00 - 17:30

€5

Verrassend jong concert van Cultuurschool en Harmonie Concordia

Toe aan een verfrissend concert? Zet dan zondagmiddag 29 oktober in je agenda! Muziekleerlingen van de Cultuurschool Hilvarenbeek en jeugdleden van Harmonie Concordia maken die middag gezellig samen muziek om daarna het publiek te verrassen met een sprankelend concert!

Classic meets Pop begint voor de deelnemende muzikanten om 13.30 uur. ’s-Middags wordt er in drie groepen gerepeteerd; er is een koperensemble o.l.v. Jan van de Eijnden, een houtensemble o.l.v. Jacco Nefs en een slagwerkgroep o.l.v. Marcel van Vught. Na een hele middag hard werken treden de ensembles om 16.00 uur voor publiek op in de Rabo Theaterzaal van CC Elckerlyc.

Het idee achter Classic meets Pop is: elkaar beter leren kennen waardoor het contact over en weer makkelijker wordt en het samenspelen in een andere setting. Muziek maken krijgt op die manier weer een nieuwe boost. Classic meets Pop stimuleert het speelplezier en de drive om muziek te blijven maken. Muziek verbindt en zet alles in beweging!

Classic meets Pop wordt georganiseerd door Lia Koolmees van de Cultuurschool Hilvarenbeek en Milou Uytdewilligen, Mette Goedendorp en Mila de Brouwer van Harmonie Concordia van 1839.

Het evenement vindt plaats in CC Elckerlyc, een geweldige locatie voor zo’n samenspeeldag.

Welkom op zondagmiddag 29 oktober om 16.00 uur in Elckerlyc. De entree bedraagt € 5,00. Iedereen is van harte welkom!

 

Gegevens

Datum:
29 oktober
Tijd:
16:00 - 17:30
Kosten:
€5

Locatie

CC Elckerlyc