Laden Evenementen

« Alle Evenementen

apr 7

Spits je oren!

7 april @ 11:00 - 12:30

€6

Evenement Navigatie

‘Spits je oren’ is een interactief Meedoeconcert voor basisschoolkinderen (en hun ouders) waarbij de kinderen in het publiek echt méé mogen doen. Alles wat normaal niet gebruikelijk is bij een klassiek concert mag tijdens het Meedoe-concert juist wel. Een uur boordevol leuke, bekende muziek én beleving: wat weten de kinderen bijvoorbeeld allemaal al van het circus? Kinderen quizzen mee op échte Circusmuziek! Ze luisteren naar de bekende highlights uit ‘Frozen’, waarin de twee zussen Anna en Elsa leren dat alleen een daad van ware liefde een bevroren hart kan smelten. Ze gaan mee op avontuur op de klanken van ‘Gulliver’s Reizen’ naar diverse afgelegen landen van de wereld en tekenen de verschillende landschappen van o.a.  Lilliput, Brobdingnag en Laputa. Ze herkennen ongetwijfeld de muziek van de Efteling: Fata Morgana, Vogelrok, Spookslot en Carnaval Festival. En doen natuurlijk allemaal mee met ‘Sandpaper Ballet’.

Het Meedoeconcert wordt verzorgd door Harmonie Concordia van 1839 mmv Dansschool Hilvarenbeek. De presentatie is in handen van Anouk van Dal.

Luister, beleef en doe mee met de vrolijke en interactieve muzikale familievoorstelling met klassieke klanken van herkenbare muziek!

Zondagochtend 7 april, aanvang 11.00 uur, theaterzaal CC Elckerlyc.

Kaartjes via https://www.cultureelcentrumelckerlyc.nl/programma/spits-je-oren/

Gegevens

Datum:
7 april
Tijd:
11:00 - 12:30
Kosten:
€6
Evenement Categorie:

Locatie

CC Elckerlyc