Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.
jun 23

Seizoensafsluiting i.s.m. het RSO

23 juni @ 14:00 - 16:00

Zondag 23 juni vindt ‘Beek in Concert’ plaats op het mooie plein aan de Hertog Janstraat in Hilvarenbeek. Vorig jaar kon het helaas niet doorgaan door weercode rood maar dit jaar staan alle seinen nog op groen. Hopelijk blijft het zo.

De 80 leden van het RSO-orkest Midden-Brabant bundelen hun muzikale krachten met de 75 leden van Harmonie Concordia. Gezamenlijk een immens orkest dat in goede banen wordt geleid door beide dirigenten Maarten Jense en Jacco Nefs. Ieder op zijn beurt.

Na het concert is er geen enkele reden om naar huis te gaan. De muziek gaat verder onder het genot van een hapje en een drankje met een nieuwe muzikale club, mensen waarbij plezier in het maken van muziek eveneens de belangrijkste drijfveer is. Hun naam: Bikband. Hun muziek: modern met een Jazzy sausje.

Rolstoelers met begeleider gratis entree

RSO-orkest Midden-Brabant, dat als gastheer dit concert samen met Harmonie Concordia van 1839 organiseert, zou graag zien dat veel mensen uit de gemeente Hilvarenbeek dit concert bijwonen. Daarom is de toegangsprijs slechts €5 en voor kinderen onder de 18 jaar gratis.

Ook de mensen van Quiet en onze Oekraïense gasten uit Diessen hebben een uitnodiging ontvangen. Mensen die slecht ter been zijn en noodgedwongen rolstoelafhankelijk, hoeven samen met hun begeleider geen kaartje te kopen.

Kaartjes à € 5 zijn verkrijgbaar bij Primera winkel Swaanen en de Gouden Carolus.

(mocht het onverhoopt niet doorgaan v.w. weersomstandigheden dan is restitutie mogelijk)

Gegevens

Datum:
23 juni
Tijd:
14:00 - 16:00