Steun Koninklijke Harmonie Concordia van 1839

Harmonie Concordia van 1839 is een begrip in de Hilvarenbeekse samenleving en bestaat al ruim 180 jaar. Het is een bloeiende vereniging waarin jong en oud samen musiceren in het harmonieorkest en de slagwerkgroep. Jaarlijks worden een aantal concerten gegeven waar zowel muzikanten als publiek plezier aan beleven. Ondersteund door de vereniging worden op de basisscholen blazersklassen georganiseerd waarin kinderen spelenderwijs kennismaken met de wereld van de muziek en daarnaast op een blaasinstrument leren blazen.

Om dit te kunnen bekostigen is de vereniging afhankelijk van contributies, subsidies en bijdragen van donateurs, vrienden en leden van de ‘Club van 100’.

Word Donateur

U bent al donateur vanaf € 25,00 per jaar. Per digitale nieuwsbrief wordt u vervolgens regelmatig op de hoogte gehouden van de activiteiten van onze vereniging.

Wil je ons financieel steunen? Download dan het machtigingsformulier, vul het in en lever het in op het vermelde adres of e-mailadres.

    Word 'Lid van de Club van 100'

    De ‘Club van 100’ bestaat uit mensen die enthousiaste amateurmusici in het algemeen, maar Concordia in het bijzonder, een warm hart toedragen en daarvoor gedurende minimaal drie jaar jaarlijks 100,00 doneren. Leden van de ‘Club van 100’ krijgen twee keer per jaar één vrijkaart, op aanvraag, aangeboden voor een van onze concerten. Ook zij ontvangen de digitale nieuwsbrief waarin ze op de hoogte worden gehouden van de activiteiten van onze vereniging.